Donacija za Kovid bolnicu u Kragujevcu stigla je kao brzi odgovor Nj.K.V. Princeze Katarine i Fondacije Ana i Vlade Divac na hitnu molbu osoblja iz KC Kragujevac. Potrebna pomoć stigla je zahvaljujući velikodušnosti donatorke, gospođe Anke Erne.

STIGLA POMOĆ U KOVID BOLNICU U KRAGUJEVCU

Beograd, 4. januar 2020. - Donacija u vrednosti od 7000 evra obuhvata veliku količinu hirurških maski za lice, zaštitne rukavice, lekove (C vitamin i probiotik) i četke i metle za održavanje higijene. Zahvaljujući neophodnim sredstvima, lekari i svi medicinski radnici moći će da nastave da pomažu pacijentima.  

„Moj suprug i ja smo izuzetno zahvalni donatorki, gospođi Anki Erne, koja je obezbedila neophodna sredstva bolnici u Kragujevcu, kao i Fondaciji Ana i Vlade Divac za pomoć u realizaciji ove značajne donacije. Veoma je važno, posebno u ovom trenutku, kada se lekari, medicinske sestre i medicinsko osoblje herojski bore protiv korona virusa, da imaju sve što im je neophodno za rad. Svakodnevno rizikuju svoje živote, da bi spasili tuđe. Moramo da im pomognemo“, rekla je Nj.K.V. Princeza Katarina.   

U ime Fondacije Ana i Vlade Divac, Ana Divac je izjavila: "U ovom vremenu punom izazova, sa kakvim se do sada nismo sreli, drago nam je da smo zahvaljujući našoj dugogodišnjoj donatorki iz Amerike, Anki Erne uspeli da obezbedimo ovu neophodnu pomoć. Doprinos naših ljudi iz dijaspore je nemerljiv od samog početka pandemije i zaista se zahvaljujemo svima koji nesebično pomažu da prebrodimo ovu krizu". 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti