Pakete sa hranom dobilo 100 jednoroditeljskih porodica

Sto jednoroditeljskih porodica u Srbiji dobilo je pakete hrane zahvaljujući donacijskoj akciji koju je P&G organizovala u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac.

Kupovinom svakog Pampers paketa pelena u periodu od septembra do oktobra 2023. godine, kupci su dali doprinose za podršku jednoroditeljskim porodicama. Za svako kupljeno pakovanje pelena P&G je dao 50 dinara po pakovanju, u ukupnoj vrednosti od 750.000 dinara.

Paketi hrane podeljeni su tokom aprila i maja 2024. jednoroditeljskim porodicama u Beogradu, Starčevu i Pirotu u saradnji sa udruženjima Evo Ruka, Majke sa troje dece i Lav, koja podržavaju samohrane roditelje, porodice sa decom sa invaliditetom i ugrožene porodice sa više dece.

„U partnerstvu sa različitim donatorima, kao što je P&G u ovom slučaju, Fondacija Ana i Vlade Divac već 17 godina posvećeno pomaže najugroženijim porodicama širom Srbije, kroz kupovinu potrepština i u mnogim slučajevima donacijama za rekonstrukciju ili izgradnju kuće. Uvek su nam dobrodošli novi donatori jer stalno širimo našu mrežu partnera“, rekla je Ana Košel, direktorka Fondacije Ana i Vlade Divac.

Pored humanitarne pomoći i promocije filantropije, Fondacija Ana i Vlade Divac uspešno vodi i projekte podrške zajednici, kao i projekte koji imaju za cilj ekonomsko osnaživanje ugroženih grupa i promociju zapošljavanja.

 

Ovaj sajt koristi kolačiće. Ukoliko nastavite sa korišćenjem ovog sajta, saglasni ste sa našom upotrebom kolačića. Politika privatnosti